ghiocel07 on 4 March 2014 - 2,538 views

Ingrediente: 275 g aluat foietaj de la Lidl, 10 linguri nuca macinata, 3 linguri zahar tos, lapte

Mod de preparare:  Se amesteca nuca macinata cu zaharul si o lingura de lapte pana la omogenizare. Se desface aluatul foietaj pe planseta si se taie in dreptunghiuri de marimea dorita (eu le-am facut mai mari).

Pe fiecare dreptunghi de aluat se pune o lingura de nuca, se impreuneaza doua  laturi opuse,

se inchide pateul si se preseaza cu o furculita marginile unse anterior cu putina apa.

Se aranjeaza pateurile obtinute pe tava tapetata cu hartie de copt. Se inteapa fiecare cu furculita, se unge  cu lapte

si introduc in cuptorul preincalzit la temperatura medie cca 20 minute.

Bune, zice sotul meu 🙂

Comenteaza...

Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca vrei si tu poza la comentarii, vezi aici ce trebuie sa faci.