Despre mine

  • Niciodata nu am stiut sa scriu despre mine. Scriu despre toate si nimic, despre masa si casa, despre calatorii si evenimente, despre viata in general. Dar pentru ca trebuie sa ma prezint incerc sa insir cateva „vorbe”. Ma numesc Steluta Ghiocela, sunt economist de profesie, am o varsta….nu, nu este frumos ca o femeie sa-si dezvaluie datele din buletin.
  • De-a lungul vietii am avut multe preocupari in afara meseriei, care fie vorba intre noi am facut-o cu pasiune si placere. Am cusut tablouri din goblen, am crosetat bluze intr-o perioada cand nu gaseai de cumparat, am facut macrame, am croit si cusut haine, am citit enorm de mult, am crescut un copil minunat. Si pentru ca am ajuns la copil, nu pot sa  nu spun ca am o familie frumoasa cu care ma mandresc si careia i-am dedicat intreag timpul meu liber.
  • Imi plac spectacolele de divetisment, muzica buna, dansul, ordinea si disciplina, imi place sa calatoresc, sa fac cadouri dar sa si primesc. Urasc minciuna, prefacatoria, lingusenia, politica, manelele, cainii vagabonzi si tabloidele. Acum o sa va intrebati ce m-a apucat sa gatesc si mai ales sa public retete simple si la indemana tuturor.
  • Pana acum cativa ani „bucatareala” nu a fost una din pasiunile mele. Noroc cu netul, cu un grup de doamne de pe forum cu care sunt de ceva vreme in legatura si care mi-au starnit dorinta de a gati si mai ales de a posta in detaliu retetele. Asa a luat nastere in noiembrie 2008 blogul Retetelemamei, ca „anexa” la blogul Ghiocel07.
  • Blogul este dedicat mamei mele de la care am mostenit cartea de bucate „Sanda Marin” editia din 1956, foarte multe fituici ingalbenite de vreme cu retete simple, usor de facut si cu ingrediente la indemana oricui. Si cum este indicat sa lasam ceva in urma noastra, m-am gandit ca ar fi bine sa impartasesc aceste retete cu doritorii de prajituri si mancaruri simple, celor pasionati de statul in bucatarie, celor care iubesc arta culinara.

Un gând despre „Despre mine”

  1. Pingback: Anonim

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

O colectie de retete simple, usor de facut acasa