Strudel cu branza dulce si cirese deshidratate

Ingrediente: 275 g aluat foietaj, 275 g branza de vaci, 75 g zahar, 10 g amidon alimentar, cirese confiate, 1 ou, zahar pudra

Mod de preparare: Se amesteca branza cu zaharul si amidonul.

Se desface pachetul de aluat, se presara putin gris si se intinde branza. Se pun ciresele din loc in loc.

Se ruleaza si se lipeste marginea cu putina apa.

Se unge strudelul cu galbenus batut si se inteapa cu furculita din loc in loc.

Se coace la foc mediu pana se rumeneste deasupra.

Se scoate pe platou, se lasa sa se raceasca

dupa care se taie si se pudreaza cu zahar farin.


Pofta buna!

Distribuie pe:

Un gând despre „Strudel cu branza dulce si cirese deshidratate”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *