Pateuri cu nuca

Ingrediente: 275 g aluat foietaj de la Lidl, 10 linguri nuca macinata, 3 linguri zahar tos, lapte

Mod de preparare:  Se amesteca nuca macinata cu zaharul si o lingura de lapte pana la omogenizare. Se desface aluatul foietaj pe planseta si se taie in dreptunghiuri de marimea dorita (eu le-am facut mai mari).

Pe fiecare dreptunghi de aluat se pune o lingura de nuca, se impreuneaza doua  laturi opuse,

se inchide pateul si se preseaza cu o furculita marginile unse anterior cu putina apa.

Se aranjeaza pateurile obtinute pe tava tapetata cu hartie de copt. Se inteapa fiecare cu furculita, se unge  cu lapte

si introduc in cuptorul preincalzit la temperatura medie cca 20 minute.

Bune, zice sotul meu :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *