ghiocel07 on 15 January 2016 - 1,460 views

Ingrediente: carne de pui, ulei, 500 g ciuperci, 4-5 linguri cu vârf de smântână, 100 ml lapte, sare, piper, pătrunjel verde

Mod de preparare: Carnea de pui se taie bucățele, se prăjește în ulei și se scot într-un castronel. Ciupercile se curăță, se taie felii, se pun în uleiul în care s-a prăjit carnea de pui și se lasă până sunt făcute după care se scot și se țin la cald. În același ulei se pune laptele și smântâna, se lasă să dea un clocot, se adaugă carnea și ciupercile. Se condimentează cu sare și piper, se fierbe până scade puțin sosul. Pentru ca sosul să fie mai gros se drege cu o linguriță de amidon desfăcut în puțin lapte.

Se servește cu pătrunjel deasupra și garnitură de mămăliguță.

Comenteaza...

Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca vrei si tu poza la comentarii, vezi aici ce trebuie sa faci.