Ciulama de ciuperci cu carne de pui

Ingrediente: carne de pui, ulei, 500 g ciuperci, 4-5 linguri cu vârf de smântână, 100 ml lapte, sare, piper, pătrunjel verde

Mod de preparare: Carnea de pui se taie bucățele, se prăjește în ulei și se scot într-un castronel. Ciupercile se curăță, se taie felii, se pun în uleiul în care s-a prăjit carnea de pui și se lasă până sunt făcute după care se scot și se țin la cald. În același ulei se pune laptele și smântâna, se lasă să dea un clocot, se adaugă carnea și ciupercile. Se condimentează cu sare și piper, se fierbe până scade puțin sosul. Pentru ca sosul să fie mai gros se drege cu o linguriță de amidon desfăcut în puțin lapte.

Se servește cu pătrunjel deasupra și garnitură de mămăliguță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *