ghiocel07 on 24 August 2017 - 320 views

Ingrediente: 250 g fructe de pădure, 1 banană bine coaptă, 280 g iaurt cremos, 1 lingură miere, 1 plic gelatină

Mod de preparare: Se pun fructele, iaurtul și mierea în vasul de blender și se mixează până totul devine cremă. Se prepară gelatina conform indicațiilor de pe plic, se toarnă călduță în crema de fructe, se amestecă ușor pentru încorporare. Se pune budinca în pahare sau cupe, se dă rece câteva ore. Se servește cu frișcă.

PS Se pot folosi orice fel de fructe.

Comenteaza...

Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca vrei si tu poza la comentarii, vezi aici ce trebuie sa faci.