Salată cu năut și ou poșat

Ingrediente: 1 salată mică, 1 caserolă roșii cherii, 100 g năut de la Sun Food, 50 g telemea de vaci, 1 ou poșat pentru fiecare porție, 2-3 căței de usturoi, 1 lingură ulei, zeama de la 1/2 lămâie, sare, piper

Mod de preparare: Salata se spală foarte bine și se rupe într-un castron. Se adaugă roșiile tăiate în patru, telemeaua cubulețe, năutul scurs de zeama din conservă, usturoiul tocat. Se face un dressing din ulei, zeama de lămâie, sare și piper care se toarnă peste salată. Se amestecă ușor. Se transferă salata în castronele și deasupra se pune câte un ou poșat.

Salatele sunt foarte bune în orice combinație, oriunde și oricând.

Un gând despre „Salată cu năut și ou poșat”

  1. Pingback: Salată cu năut

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.