ghiocel07 on 20 December 2014 - 1,206 views

De câte ori nu vă rămân albușuri de la alte preparate și nu mai știți ce să faceți cu ele…. Eu le pun într-un pahar și le țin  în congelator până se strâng mai multe și le folosesc. Și pentru că nu le țin socoteala, la folosire le cântăresc (un albuș are cca 30-35 grame) și astfel știu ce gramaj folosesc la restul ingredientelor.

Acum am făcut pricomigdale mai mici, deosebit de bune și foarte ușor de realizat. Rețeta am folosit-o de multe ori, acum le-am făcut mai mici, sunt mai drăguțe așa.

Puteți să le realizați de sărbători, vor avea succes!

Comenteaza...

Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca vrei si tu poza la comentarii, vezi aici ce trebuie sa faci.