ghiocel07 on 3 May 2013 - 1,198 views

Ingrediente: 1/2 pachet unt, o conserva de peste (ton), sare, piper, ceapa verde, lamaie

Mod de preparare: intr-un castron se freaca spuma untul la temperatura camerei, se adauga tonul bucati si se marunteste prin amestecare cu untul. Se condimenteaza cu sare si piper alb, se adauga ceapa verde tocata si se stoarce putina lamaie. Se gusta si la nevoie se mai adauga condimente dupa placul fiecaruia. Se transfera intr-un castronel si se orneaza dupa imaginatie.

Un Comentariu la “Aperitiv cu peste”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Sarbatori Pascale 2013 - Retetele mamei

Comenteaza...

Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca vrei si tu poza la comentarii, vezi aici ce trebuie sa faci.