ghiocel07 on 11 March 2013 - 13,511 views

Ingrediente:  500 g ciuperci pleurotus, 2-3 oua, 2-3 catei de usturoi, sare, piper, pesmet, faina, ulei pentru prajit

Mod de preparare: Se spala bine ciupercile, se scurg de apa si se taie coditele. Se pregatesc tavitele cu faina, pesmet si farfuria cu ou si condimente.

Se trec ciupercile prin faina,

se dau prin ou batut cu sare, piper si usturoiul dat prin presa

si pe urma prin pesmet.

Se prajesc in ulei incins.

Cand sunt gata se scot pe prosop de hartie sa se elimine surplusul de ulei.

Se servesc cu cartofi prajiti sau piure.

Pofta buna!

4 comentarii la “Ciuperci pleurotus pane”

  1. Mama ce bune trebuie sa fie!

  2. @Haplea-sa stii, foarte bune si cu spor. Din codite si din ciupercile mici o sa fac o tocanita sau ciulama.

  3. O bunatate, nu am nicio indoiala!!

  4. @Paula-sunt preferate indeosebi de sotul meu. Eu nu ma omor dupa ciuperci in general….

Comenteaza...

Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca vrei si tu poza la comentarii, vezi aici ce trebuie sa faci.