Ciuperci pleurotus pane

Ingrediente:  500 g ciuperci pleurotus, 2-3 oua, 2-3 catei de usturoi, sare, piper, pesmet, faina, ulei pentru prajit

Mod de preparare: Se spala bine ciupercile, se scurg de apa si se taie coditele. Se pregatesc tavitele cu faina, pesmet si farfuria cu ou si condimente.

Se trec ciupercile prin faina,

se dau prin ou batut cu sare, piper si usturoiul dat prin presa

si pe urma prin pesmet.

Se prajesc in ulei incins.

Cand sunt gata se scot pe prosop de hartie sa se elimine surplusul de ulei.

Se servesc cu cartofi prajiti sau piure.

Pofta buna!

4 comentarii la „Ciuperci pleurotus pane”

    1. @Haplea-sa stii, foarte bune si cu spor. Din codite si din ciupercile mici o sa fac o tocanita sau ciulama.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *