ghiocel07 on 2 April 2012 - 2,912 views

Dupa cum stiti sunt fan preparate cu aluat foietaj, asa ca am executat inca o reteta minunata, pentru care multumesc, Monica. Sper sa va placa si s-o faceti si voi.

 

Ingrediente: aluat foietaj, crema de branza, cremvursti, sare, ou

Mod de preparare: Se intinde foaia de foietaj subtire in dreptunghi cu sucitorul (eu am folosit numai jumatate din aluat, 400 g),

 

se unge cu pasta de branza

 

si se aseaza incepand de la unul din capete 4 crenvursti in sir indian pe lungimea foii de aluat.

 

Se ruleaza,

 

apoi se taie ruloul felii, cam de 1,5 cm grosime.

 

Se aseaza in tava,

 

se ung melcisorii cu ou batut cu putina sare

 

si se coc pana se rumenesc.

Un aperitiv usor de facut si foarte bun.

3 comentarii la “Melcisori cu crema de branza si crenvursti”

  1. Ce frumoase au iesit! Un aperitiv foarte delicios!!

  2. F.bune,cred. Si noua ne place foietajul.
    Am facut si eu cu carnati cabanos dar impachetati.
    Am taiat fasii din aluat si am impachetat carnatul, apoi l-am
    uns cu ou si am pus susan. Dar si tu ai facut asa,i-mi amintesc.
    F. buni si aia.

Trackbacks/Pingbacks

  1. Saratele din aluat foietaj - Retetele mamei

Comenteaza...

Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca vrei si tu poza la comentarii, vezi aici ce trebuie sa faci.