Melcisori cu crema de branza si crenvursti

Dupa cum stiti sunt fan preparate cu aluat foietaj, asa ca am executat inca o reteta minunata, pentru care multumesc, Monica. Sper sa va placa si s-o faceti si voi.

 

Ingrediente: aluat foietaj, crema de branza, cremvursti, sare, ou

Mod de preparare: Se intinde foaia de foietaj subtire in dreptunghi cu sucitorul (eu am folosit numai jumatate din aluat, 400 g),

 

se unge cu pasta de branza

 

si se aseaza incepand de la unul din capete 4 crenvursti in sir indian pe lungimea foii de aluat.

 

Se ruleaza,

 

apoi se taie ruloul felii, cam de 1,5 cm grosime.

 

Se aseaza in tava,

 

se ung melcisorii cu ou batut cu putina sare

 

si se coc pana se rumenesc.

Un aperitiv usor de facut si foarte bun.

Distribuie pe:

3 comentarii la „Melcisori cu crema de branza si crenvursti”

  1. F.bune,cred. Si noua ne place foietajul.
    Am facut si eu cu carnati cabanos dar impachetati.
    Am taiat fasii din aluat si am impachetat carnatul, apoi l-am
    uns cu ou si am pus susan. Dar si tu ai facut asa,i-mi amintesc.
    F. buni si aia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *