ghiocel07 on 22 August 2012 - 570 views

Aceasta combinatie imi aduce aminte de vremurile frumoase in care munceam mult si cu drag intr-un colectiv care din pacate s-a destramat incet-incet din motive obiective. Oricum suntem cu totii in relatii foarte bune chiar si dupa atatia ani. Amintirile sunt prezente si vor ramane.

Ingrediente: telemea (eu prefer telemea de vaca, este mai putin sarata), rosie, ou fiert, ulei de masline, piper, patrunjel, merg si cateva masline-eu nu am avut

Mod de preparare: se taie branza bucati mici, oul in sferturi, rosie felii, se aseaza pe platou, se stropesc cu ulei de masline, se condimenteaza cu piper si se presara patrunjel proaspat tocat. Se serveste simpla, cu paine prajita sau Crispbread.

Un Comentariu la “Branza cu rosii”

  1. DiaMar bucataria galbena
    August 22nd, 2012 at 13:24

    O salata simpla,dar foarte gustoasa.Pup!

Comenteaza...

Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca vrei si tu poza la comentarii, vezi aici ce trebuie sa faci.