ghiocel07 on 21 November 2012 - 986 views

De mai bine de o saptamana vad pe FB si primesc o multime se mail-uri cu “black friday”. Am tot urmarit sa vad care este vinerea neagra 😉 cine intra in cursa si mai ales daca sunt produse ce merita “inghesuiala”. Binenteles ca in toate reclamele apare numai un banner negru cu inscris alb, eventual o pisica zburlita….. Tin minte ca anul trecut se blocasera site-urile si clientii scriau de zor ca nu au putut comanda, nu vad comanda, nu primesc toate produsele….. Asta-i ca la inaugurarea marketurilor unde lumea cumpara tigai cu bratul si pe urma se intreaba ce fac cu ele. Anul acesta o sa urmaresc si eu un robotel  mai performant, un blender si un HDD, nu neaparat ca le vreau tocmai acum, dar asa pentru amuzament.

Prefer sa fac cumparaturi fara imbulzeala, chiar si virtuala. In plus o sa vizitez mai multe magazine ca sa fac o comparatie la preturile practicate de fiecare.

 

 

Ii felicit pe acestia si le doresc sa-si gaseasca ceea ce au nevoie.

Comenteaza...

Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca vrei si tu poza la comentarii, vezi aici ce trebuie sa faci.