ghiocel07 on 11 March 2012 - 11,929 views

 

Ingrediente: Un piept generos de pui, 2 oua de la gaini nestresate ;), smantana, sare, boia iute, usturoi granulat, faina, susan

Mod de preparare: se spala bine pieptul de pui si se taie fasii. Se condimenteaza cu sare, boia, usturoi granulat si se amesteca bine astfel incat carnea sa fie “tapetata” pe toate partile.

 

Se acopera castronul cu o farfurie si se tine la frigider pana mai trabaluim prin casa. Cand s-a odihnit suficient scoatem carnea de la rece, pregatim cele trei vase in care punem faina, 2 oua batute bine cu o lingura de smantana si susanul.

Se pudreaza carnea cu faina, se trece prin oul “nestresat”, se fardeaza cu susan…..

si se prajeste in ulei incins. Atentie, nu foarte incins ca sa nu se arda susanul la obrajori.

Si pentru ca susanul nu a fost suficient, pesmetul mi-a sarit in ajutor 🙂

Am servit la pranz cu cartofi rantaliti si muraturi asortate.

Delicios….!!!!!

Taguri: ,

Un Comentariu la “Piept de pui cu susan”

  1. Tocmai la fix ptr pranz!!! Delicios trebuie sa fie… mai ales daca oul provine de la gaini … nestresate! :))) Bine ca suntem noi stresati!
    Pupici

Comenteaza...

Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca vrei si tu poza la comentarii, vezi aici ce trebuie sa faci.