ghiocel07 on 22 April 2010 - 1,527 views

Ingrediente: o cutie de ciuperci, 125 gr orez, o ceapa mica, un morcov, carne de pui, un litru de apa, o lingura ulei, sare, piper, cub Knorr, patrunjel.

Mod de preparare: se taie ceapa solzisori si se caleste intr-o lingura de ulei impreuna cu morovul tocat marunt. Se adauga bucatelele de carnea, se amesteca, se adauga cca 1/2 litru de apa, se lasa sa fiarba. Cand carnea este fiarta de jumatate se adauga orezul curatat si spalat, iar cand este aproape fert se pun ciupercile din conserva scurse de zeama si feliate. Se fierb impreuna pana cand orezul este gata. Intre timp se adauga apa calda, astfel incat orezul sa fie bine acoperit si sa nu fie prea gros dupa fiert. Se condimenteaza cu sare, piper si un cub Knorr de pui. La sfarsit se adauga patrunjel tocat. Se serveste cu muratura sau salata verde.

viagra

Taguri: , ,

Comenteaza...

Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca vrei si tu poza la comentarii, vezi aici ce trebuie sa faci.