ghiocel07 on 29 September 2016 - 569 views

Ingrediente: 265 g ardei semi-iute, 500 ml apă fiartă, o lingură sare, 100 ml oțet, 1 lingură zahăr, boabe piper, 1 frunză dafin

Mod de preparare: Se spală bine ardeii, se taie codițele mai mari și se așează în borcan.

Se pune apa într-un  vas la fiert, se adaugă restul ingredientelor, se amestecă bine până se topește sarea și zahărul. Se toarnă lichidul peste ardeii din borcan,

se înfiletează capacul și se așează borcanul la rece.

Eu am avut o cantitate foarte mică de ardei, luați doar pentru frumusețea lor 🙂

Taguri: ,

2 comentarii la “Ardei semi-iute în oțet”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Murături 2016
  2. Târgul de toamnă de la Cristur-2017 « Ghiocel07

Comenteaza...

Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca vrei si tu poza la comentarii, vezi aici ce trebuie sa faci.