ghiocel07 on 16 July 2014 - 634 views

Ingrediente: 2 ouă, salată, roșii, telemea de vacă, puțin otet, sare cu piper de la Bad Ischl, pâine prăjită

Mod de preparare: se fierbe apa într-o craticioară, se pune puțin oțel și cănd fierbe se pune oul. Se lasă puțin să se prindă albușul după care se scoate pe o farfurie. Se servește cu salată, roșii, telemea și pâine prăjită.

Un mic dejunn ușor si bun!

2 comentarii la “Oua românești cu salată”

  1. Foarte bun mic dejun….

  2. Nu numai bun ci si foarte sanatos.

Comenteaza...

Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca vrei si tu poza la comentarii, vezi aici ce trebuie sa faci.