ghiocel07 on 6 June 2013 - 2,178 views

Ingrediente: 250 g frisca lichida, 250 g mascarpone, 250 g capsuni zdrobite, cafea concentrata, piscoturi, ness si cateva capsuni pentru decor

Mod de preparare: Se bate frisca, se adauga mascarpone si se mixeaza impreuna, dupa care se pun si capsunile zdrobite.

Se pune in pahare un strat de crema, apoi bucati de piscoturi muiate in cafea iar crema, apoi piscoturi inmuiate in cafea si tot asa pana se umplu paharele. Ultimul strat trebuie sa fie de crema. Se presara deasupra putin ness, se orneaza cu capsuni si se dau paharele la rece pana in momentul servirii.

Si pentru ca a fost o cantitate mai mare am facut si intr-un castron 🙂

Simplu, racoros si gustos!

Sursa reteta

3 comentarii la “Tiramisu cu capsuni la pahar”

  1. O portie este a mea, da?! 🙂
    Va pup

  2. QSimona-sigur ca da…..

Trackbacks/Pingbacks

  1. Cremă de mascarpone și gem de cireșe

Comenteaza...

Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca vrei si tu poza la comentarii, vezi aici ce trebuie sa faci.