ghiocel07 on 13 November 2008 - 879 views

Ingrediente: 125 g unt, 2 linguri de zahar pudra, 1 lingurita zeama de lamaie, 2 oua, 150 g faina, 1 paharel cu nuci pisate si amestecate cu zahar.

Mod de preparare: Se freaca bine untul ca sa iasa apa din el. Se amesteca cu zaharul pudra, zeama de lamaie si se freaca foarte bine pana devine ca o pasta. Se adauga cele 2 galbenusuri de ou, se freaca din nou, apoi se pune si faina.

Se pune coca la rece o ora dupa care se intinde subtire. Se taie cu un pahar de vin, iar mijlocul cu pahar de tuica. Se unge cu albus batut spuma si se tavalesc in nucile pisate si amestecate cu zahar. Se aseaza in tava si coc putin ca sa ramana o culoare deschisa.


Comenteaza...

Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca vrei si tu poza la comentarii, vezi aici ce trebuie sa faci.