Paine de casa, neframantata

Desi fac cam de doua ori pe saptamana paine in casa, nu am mai postat de mult o fotografie. Ne-am obisnuit cu acest gen de paine si cand de nevoie cumparam nu ne mai place.

Cea din comert este ca un fulg, fara consistenta si se mananca mai multa la o masa.

In plus am gasit o faina cu care se lucreaza foarte bine, faina Castello de la Lidl.

Distribuie pe:

14 comentarii la „Paine de casa, neframantata”

  1. Si unde este reteta asta minunata ca si eu as dori sa fac piine neframintata.sau numai doriti sa primiti like pentru poze .?

    1. @nick-dupa cate stiu este un link acolo chiar in primul rand sub fotografie. Nu am nevoie de like pentru poze…..important pentru mine este sa faci preparatul si sa-ti placa ceea ce faci.

  2. De cate ori fac aceasta paine (si o fac aproape zilnic) spun:”Da Doamne, sanatate, doamnei care a dat aceasta reteta”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *