Ingrediente: 200 g unt sau margarină, 150 g migdale, 1 ou intreg, 4 linguri zahar, 400 g faina, 1 plic zahar vanilat, zahar pudra cu aroma de vanilie de la Dr.Oetker pentru pudrat cornuletele
Mod de preparare: Se mixează margarina sau untul cu zaharul. Se adaugă oul, migdalele și faina. Migdalele se pot înlocui cu nucă macinată
Se face un aluat compact care se lucreaza usor.
Se rup bucati din aluat, se fac sul si acesta se taie in felioare
din care se formeaza cornulete.
Se coc in cuptorul preincalzit coc 10-15 minute la foc mic. Cand devin aurii se scot din cuptor si se dau prin zahar pudra vanilat.
O reteta asemanatoare este si cea de cornuletele cu nuca dar acum am folosit reteta lui Criss, inlocuind nuca cu migdale. Multumesc pentru reteta.
Foarte aromate si gustoase :)
Un gând despre „Cornulete cu migdale”