Ciorbă de cartofi în oala sub presiune Tefal

După ce am achiziționat oala minune am început să gătesc din ce în ce mai mult în ea. În general ciorbe cu carne, supă de pui, fasole cu afumătură, supe cremă, varză cu carne….. Se fierbe foarte repede și mâncarea are un gust deosebit, aromele rămân acolo.

Ingrediente: Coaste afumate (scăriță), 4-5 cartofi, 1 morcov, un cub vegeta homemade, 3 căței de usturoi, tarhon în oțet

Mod de preparare: Se pun oasele în vasul oalei sub presiune ONE POT, se adaugă un litru de apă fiartă, se setează Pressure cook/mediu 20 minute, se închide capacul și se pornește oala. După ce se termină programul se depresurează oala, se deschide capacul, se adaugă cartofii curățați și tăiați cuburi mai mari, morcovul cubulețe, cubul de vegeta, usturoiul dat prin presă, încă jumătate de litru de apă fiartă și se închide oala. Oala sub presiune se programează la fel ca mai sus doar timpul este 10 minute. Când se termină programul se depresurează, se deschide capacul și se transferă supa într-o oală obișnuită. Se scoate carnea de pe os, se adaugă tarhonul tocat mărunt, se dă un clocot. Supa se servește cu smântână și cine dorește puțin ardei iute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *