Gogoși cu iaurt

Ingrediente : 1 ou, 3 linguri cu zahăr, un praf de sare, 200 g iaurt, 150 g făină, 1 linguriță praf de copt, esență de vanilie

Mod de preparare: Într-un castron se bate oul cu un praf de sare. Se adaugă iaurtul,

zahărul, esența de vanilie

și la urmă făina amestecată cu praful de copt.

Toate se încorporează treptat cu telul pară.

Cu o linguriță se pun gogoșile în ulei încins și se prăjesc la foc mic.

Se scot pe șervețel absorbant după care se pudrează cu zahăr

sau se ung cu dulceață de caise și se presară semințe de susan.

Sunt niște gogoși ușor de făcut, cu ingrediente la îndemână, în plus sunt foarte gustoase și pufoase.

Am mai făcut gogoși cu iaurt dar  și cu kefir, au fost foarte apreciate :)

 

 

Un gând despre „Gogoși cu iaurt”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *