Ingrediente: 350 g nuca de cocos, 1 cutie lapte condensat (397 g), 50 g unt moale, 1 tabletă ciocolată Schokolade 400 g (de la Lidl)
Mod de preparare: Se pune nuca de cocos într-un bol, se toarnă peste ea laptele condensat și untul moale.
Se amestecă obținându-se o compoziție compactă.
Din ea se fac cuburi sau biluțe care se pun pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și se dau la frigider până se întăresc.
Se pune pe abur un bol cu ciocolata ruptă bucățele și se amestecă până se topește. Se pune bolul pe un suport de lemn, se ia o biluță din nucă de cocos, se acoperă cu ciocolată, se lasă să se scurgă cu ajutorul a două furculițe după care se scoate pe tavă. Când toate bomboanele sunt gata se țin la temperatura camerei până se întărește ciocolata.
Se așează pe hârtiuțe speciale și se servesc amatorilor de dulciuri sau se pot face cadou ambalate frumos în punguțe sau cutii speciale.
Ce poate fi mai frumos decât un cadou handmade ……
Foarte frumoase! De unde as putea cumpara formele de hartie pentru bomboane?
@Anca-formele de hârtie se găsesc la magazinele de unde cumperi și hârtiile pentru brioșe. Ultima dată am văzut la Dedeman, la raionul articole menaj.