Ingrediente: 1 ou, o linguriță muștar, o lingură zeamă de lămâie, 300 ml ulei, sare
Mod de preparare: se pun într-un vas înalt ingredientele în ordinea de mai sus, se bagă mixerul vertical și se mixează la viteză maximă câteva secunde.
Maioneza se face imediat.
Este prima dată când experimentez metoda aceasta.
De obicei fac maioneza cu un gălbenuș fiert și unul crud și durează mai mult. Sincer mi-a reușit din prima. Este și un filmuleț aici, de unde am și luat rețeta.
si eu tot asa o fac de mult timp. La inceput am avut retineri -dar reuseste mereu ;)
Cristi face asa dar si eu ca si tine aveam retineri. Obisnuinta, ce sa zic :)
@AndreaS-pentru mine este prima data. Sigur nu va fi si ultima.
Nu cred c-ai pus si albusul …
De data aceasta am pus. De obicei fac din galbenusuri. Am incercat sa vad cum este, prea am vazut in multe filmulete.
Grozaaaaaaaaaaaaaaaaaav , n-am stiut de-asa ceva … ms frumos
Cu drag