Ingrediente: carne de porc (gulas), cateva bucati de carnat afumat, 2 cepe, o lingura pasta gulas, 0 lingura amidon alimentar, o lingura ulei, sare, piper, patrunjel verde (eu am avut numai uscat), orez
Mod de preparare: se taie ceapa julien si se caleste foarte putin in ulei. Se adauga bucatile de carnat si carnea data prin amidon, se amesteca si se lasa putin la foc mic sub capac. Se pune o lingura cu pasta de gulas, se amesteca, se adauga 1/2 litru apa calda si se lasa la fiert la foc mic pana carnea este fiarta si sosul se ingroasa. La nevoie se mai adauga apa calda. Se condimenteaza cu sare si piper. La final se presara patrunjel tocat marunt. Se serveste cu orez fiert in apa cu sare.
Pofta buna!
Exact asta am gatit azi, plus am adaugat si o salata de varza !
Interesanta combinatie! N-am incercat pana acum gulas cu orez.. dar cred ca-i tare bun.
Va pup