Ingrediente: o punga mazare congelata, un piept de pui, un morcov, o ceapa, o rosie, sare, marar, ulei
Mod de preparare: se caleste in putin ulei ceapa tocata si morcovul feliat.
Se adauga pieptul de pui taiat bucati
si se lasa sa se inabuse. Se condimenteaza dupa gust.
Se pune mazarea verde sau congelata (cea de la Lidl este foarte buna) si se fierbe cat este nevoie.
La sfarsit se pune si rosia tocata marunt (eu am pus si bulion),
se mai lasa pe foc cca 15 min sa scada zeama.
Inainte de servire se pune marar tocat.
Se serveste cu muratura.
Pofta buna!
ai adaugat apa sa fiarba sau s-au inabusit in suc propriu?
@Andreea-nu am adaugat apa decat la sfarsit cand am pus pasta de rosii diluata cu apa. Se poate face si sos mai mult, merge oricum.
Mmm.. ce mult imi place!! Din pacate n-am mai facut de multisor.. :) Buna idee ptr sapt viitoare!
Va pup