Ingrediente: o varza, carne tocata, putina afumatura, o mana de orez, 1 ceapa, case, piper, suc de rosii, cimbru
Mod de preparare: se taie varza, se sareaza si se pune putin la calit cu o lingura de ulei.
In alta cratita se caleste ceapa taiata solzisori,
se adauga carnea tocata,
urmata de orezul spalat.
Se adauga bulion si se lasa pe foc pana se obtine o pasta compacta
Intr-o tava unsa cu ulei se asambleaza preparatul: se pune un strat de varza,
amestecul de carnea tocata,
afumatura,
varza tocata
si deasupra se toarna bulion sau pasta de bution diluata.
Se aseaza cateva firisoare de cimbru si se da tava acoperita cu folie de aluminiu la cuptor pentru cca 20 min dupa care se scoate folia si se lasa pana varza este gata.
Se serveste cu smantana, ardei iute si mamaliguta.
Pofta buna va doresc!
Arata super bine si-mi este o poftaa! 10!
WOW ce imi place mie varza,mersi de reteta .
@maraarad-cu drag. Si mie-mi place gatita in orice fel. Te pup.