Pulpa de porc cu garnitura de orez

Ingrediente: pulpa de porc, 2 cepe, 2 catei de usturoi, 1/2 ardei rosu, 1 rosie, sare, piper, frunza de dafin

Mod de preparere: Se curata foarte bine carnea, se spala si se taie bucatele. Ceapa, usturoiul si ardeiul se taie julien si se calesc intr-o lingura de ulei. Se adauga carnea si se lasa la inabusit sub capac, se adauga o cana de apa calda si se fierbe pana carnea este gata. Se adauga rosia decojita si taiata bucatele, se condimenteaza cu sare, piper si o frunza de dafin. Se  lasa pe foc sa se patrunda aromele. O cana de orez bine spalat se fierbe in 3 cani de apa cu sare. La final se adauga patrunjel tocat. Tocanita se serveste cu garnitura de orez si salata „Ciolomada”.

Pofta buna!

Distribuie pe:

Un gând despre „Pulpa de porc cu garnitura de orez”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *