Farfalle cu sos

Ingrediente: 250 g farfalle, carne de porc fara grasime, o ceapa mare, un ardei gras, 2 rosii, sare, piper, patrunjel, ulei

 Mod de preparare: Se toaca ceapa si se caleste in putin ulei, se adauga bucatelele de carnea si se lasa sub capac sa-si schimbe culoarea, se adauga o cana de apa calda, se da focul la mic sa fiarba carnea inabusit. Se coace ardeiul, se curata si taie fasii. Rosiile se impung cu in cutit, se introduc in apa clocotita pentru cateva minute, se scoat si se curata de pielita. Cand carnea este fiarta se adauga ardeiul copt si rosiile taiate bucatele, se condimenteaza dupa gust si se fierb toate impreuna pana se obtine un sos aromat si carnea este moale.

In final se adauga patrunjel tocat. Se seveste cu cartofi sau paste. Eu am folosit fundite (farfalle) fierte dupa indicatiile de pe pachet. Mi-au ramas de la preparatul anterior.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *