Farfalle cu telemea si cascaval

 

Ingrediente: 250 g farfalle, 200 g telemea de vaca, 200 g cascaval, 3 oua, 2 linguri de lapte, o lingura de unt, 2-3 linguri de pesmet

Mod de preparare: se fierb pastele, se clatesc cu apa calda si se rastoarna in cratita in care au fiert (daca se poate una antiaderenta, cu atat mai bine). Intr-un castron se rade branza telemea si cascavalul, pe ochiurile mici ale razatoarei. Se bat ouale cu laptele ca pentru omleta. Branza rasa si ouale batute se amesteca cu pastele „farfale”, dupa care se toarna compozitia intr-o forma unsa cu unt si tapetata cu pesmet. Deasupra se rade inca o portie generoasa de cascaval, se introduce forma in cuptorul preancalzit si se coace la temperatura medie pana cascavalul se topeste si imprastie un miros ca nu mai rezisti sa lasi bunatatea de „budinca” in cuptor. Se portioneaza, se presara zahar si se serveste cu pofta.

 

3 comentarii la „Farfalle cu telemea si cascaval”

  1. De foarte mult timp n-am mai mancat… Fitosului meu nu-i prea plac.. iar eu sa gatesc doar ptr mine, parca-mi e lene :)
    Pot o portie virtuala… si-o sun pe mama sa-mi faca :) Traiasca mamele!!!
    Va pup cu drag

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *