Carnaciori in foietaj

Asa pe suta de metri am gasit aici un aperitiv de exceptie. Multumesc dragelor pentru idee si La multi ani!

Ingrediente: 1 pachet aluat de foietaj, carnaciori, seminte de susan, mac si chimen, ou pentru a unge aluatul, un pic de sare

 

Mod de preparare: Aluatul de foietaj cumparat se lasa la dezghetat. Se infaineaza masa de lucru si se intinde aluatul dezghetat. Se taie fasii apoi se infasoara carnaciorii.

 .

Se ung cu oul batut cu putina sare si se presara deasupra dupa placul fiecaruia seminte de susan, mac sau chimen. Se aseaza carnaciorii „imbracati” in tavata tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptorul incins pana aluatul se rumeneste frumos.

.

Se serveste cu ketchup sau mustar si se stinge cu o bere rece.

Petrecere frumoasa de Revelion!

4 comentarii la „Carnaciori in foietaj”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *