Am reperat prajitura turnata, de data aceasta cu mere. Totul se face la fel ca si la cea cu branza dulce, locul acesteia fiind luat de mere. Deci 1 kg de mere se curata si dau pe razatoarea mare si se calesc cu 5 linguri de zahar tos. Cine doreste mai dulce, poate plusa la cantitatea de zahar. Se calesc pana se topeste zaharul si scade zeama de pe mere. Peste primul blat copt pe jumatate se pun merele calite, se toarna restul aluatului. In rest totul este identic. Tava mea fiind mai mica prajitura a iesit destul de inalta.
Se taie rece si se pudreaza cu zahar.
excelent !!!
foarte frumos ti-a iesit, iar l-ai fericit pe sip cu ceva dulce si aromat! :)
Minunata ti-a iesit.Musai sa fac si eu si cu mere.
Te pup si-ti doresc o seara minunata.
@multumesc pentru aprecieri. Micule de la tine am invatat:)Alison, sip a mancat pe rupte.