10 comentarii la „Paine la tava”

  1. Buna ziua si multumesc pentru reteta, eu locuiesc in Italia si aici painea este cam tare, acum am in cuptor paine facuta dupa aceasta reteta, CRACIUN FERICIT TUTUROR CITITORILOR! LA MULTI ANI!

  2. @simona-multumsc pentru urari si ma bucur daca tiam fost de ajutor. De cand am aflat de aceasta reteta eu nu am mai cumparat paine. Se face usor si este foarte buna. Te mai astept in vizita.

  3. Multam pentru raspuns,nu am cantar electronic.Am masina de facut paine si ma gandeam ca pot folosi acea masura.

    1. Si eu am masina de paine, dar de cand am reteta asta nu am mai folosit-o. Poti folosi si masurile de acolo. Eu in general pun o lingurita rasa de sare si una cu varf de zahar. Acum dupa gustul fiecaruia.

  4. Draga noastra, vreau sa ma apuc si eu de facut reteta ta de paine, dar am o nelamurire…Sper sa nu fie o intrebare stupida…Tava in care pui paine la copt, o ungi cu ceva? Eu mi-s incepatoarea incepatoarelor, asa ca detaliile nu-s niciodata prea multe:D

    1. Nu ma supar, pai se poate….!!! Eu nu ung tava, pun hartie speciala de copt.
      Daca nu ai hartie ungi tava si o tapetezi cu faina. Spor la treaba si sa-mi spui cum ti-a iesit painica.

  5. Suntem la munte…am uitat painea,la oras:::))))))))))))am facut coca,dupa aceasta reteta…abia astept sa vad rezultatul..sigur,o sa fie delicioasa…multumim,pentru cei care fac aceste postari,atat de utile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *