ghiocel07 on 10 October 2014 - 1,013 views

Ingrediente: salată verde (eu am folosit rucola, este mai sănătoasă), 2 fire ceapă verde, 1 ceapă de apă roșie, 1/2 ardei gras roșu, 1 castravete, 2 roșii, lămâie, sos de soia, amestec de sare cu piper și ierburi din Bad Ischl, perle coapte (crutoane), 2 ouă proaspete

Mod de preparare: se spală salata (rucola) și restul legumelor, care se feliază după preferință. Se stropesc cu sos de soia și lămâie, se condimentează cu amestecul de sare, piper și ierburi. În loc de lipie prăjită eu am folosit crutoane biluțe (perle coapte). Se amestecă cu grijă cu un clește de bucătărie. Se fac ouăle poșate. Se pune apă într-o cratiță, se adaugă o lingură de oțet și puțină sare. Când apa ajunge la punctul de fierbere, se pune cu grijă câte un ou și se lasă în apă până cănd este acoperit de albuș. Se scot ouăle poșate cu spumiera.

Pe o farfurie se așează salata și alături ouăle poșate sau mai simplu ouă românești. Adevărata salată libaneză o găsiti aici.

buy clenbuterol uk

2 comentarii la “Salată “libaneză” cu ouă poșate”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Salate fel de fel
  2. Salată cu năut și ou poșat

Comenteaza...

Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca vrei si tu poza la comentarii, vezi aici ce trebuie sa faci.