Ingrediente: 350 g carne tocata de buna calitate, o lingura ulei, 2 cepe verzi, 2 rosii, cannelloni, sare, piper, patrunjel verde
Mod de preparare: intr-o craticioara se caleste ceapa verde, se adauga rosiile decojite si maruntite si se lasa sa fiarba impreuna. In alta cratita antiaderenta se incinge putin ulei si se adauga carnea tocata, se amesteca din cand in cand pana carnea prinde culoare. Se adauga ceapa cu rosii, se lasa impreuna cateva minute, se adauga frunza de patrunjel tocata si se ia de pe foc. Si pentru ca mi-au ramas cateva bucati de cannelloni, i-am pus la fiert in apa clocotita cu putina sare. Cand s-au inmuiat putin i-am taiat bucati si i-am fiert aldente. La servire se pune pe farfurie, un rand de cannelloni, unul de carne, alt rand de cannelloni si deasura se presara cascaval ras.
Foarte bune!
De cand le am si eu pe lista… Ce pofta mi-ati facut!!
Pupici
@Simona-sunt foarte bune, destul de migaloase, dar merita efortul. Pup.