Ingrediente: 200 g carne de porc, 2 dovlecei proaspeti, o ceapa, o rosie mare, 5-7 catei de usturoi in functie de marime, sare, piper, patrunjel verde
Mod de preparare: se caleste intr-o lingura ulei carnea taiata dupa dorinta, se adauga ceapa tocata marunt.
Se lasa sub capac pana se rumeneste,
se adauga putina apa astfel incat sa nu se arda compozitia.
Intre timp se pregateste dovlecelul, rosie si usturoiul.
Cand carnea este fiarta se pun dovleceii curatati de coaja si taiati in cuburi marisoare si rosia decojita si taiata bucati.
Se amesteca, se condimenteaza si se lasa pana dovlecelul se inmoaie.
Se adauga usturoiul dat prin presat si patrunjelul tocat.
Eu nu am curatat partea cu seminte din dovlecel, era foarte crud asa ca nu a fost nevoie. Daca doriti puteti face acest lucru. Cand mancarea este gata se serveste.
Pofta buna
Foarte gustos si ușor de făcut. Multumesc frumos pt reteta.
@Luchianov Cecilia-cu drag!
Elena.
Multumesc pt reteta .Eu am facut-o cu carne de ied si a iesit f. gustoasa !
O sa-ti mai vizitez site-ul pt. preparate usor de facut. !!!
@Elena- mă bucur că-ți plac rețetele mele simple dar cu gust.