Ingrediente: o caserola de aripioare, sare, o punga „Magi Ideea zilei baza pentru snitel crocant”, ulei pentru prajit
Mod de preparare: Se curata, taie si spala bine aripioarele. Se sareaza si se lasa sa stea la rece pana se pregateste tava cu „baza pentru snitel” si se pune tigaia cu ulei la incins. Se tavalesc aripioarele prin acest amestec
si se prajesc in ulei incins.
Cand sunt gata se scot pe prosop de hartie. Se servesc cu garnitura de cartofi natur si mujdei.
Pofta bune!
Imi plac aripioarele, mai ales asa crocante ca ale tale. Week-end placut!
@Sara-multumesc si voua la fel. Un week-end plin de culoare…..
incercati varog sa evitati sa spuneti mujdei de usturoi…mujdeiul prin definitie este de usturoi.
@doru-desi multe retete se gasesc sub aceasta denumire, am corectat ca sa fie literar….multumesc
si eu va multumesc pentru aceste retete interesante….
@Doru-cu mare drag