Ingrediente: Un piept generos de pui, 2 oua de la gaini nestresate ;), smantana, sare, boia iute, usturoi granulat, faina, susan
Mod de preparare: se spala bine pieptul de pui si se taie fasii. Se condimenteaza cu sare, boia, usturoi granulat si se amesteca bine astfel incat carnea sa fie „tapetata” pe toate partile.
Se acopera castronul cu o farfurie si se tine la frigider pana mai trabaluim prin casa. Cand s-a odihnit suficient scoatem carnea de la rece, pregatim cele trei vase in care punem faina, 2 oua batute bine cu o lingura de smantana si susanul.
Se pudreaza carnea cu faina, se trece prin oul „nestresat”, se fardeaza cu susan…..
si se prajeste in ulei incins. Atentie, nu foarte incins ca sa nu se arda susanul la obrajori.
Si pentru ca susanul nu a fost suficient, pesmetul mi-a sarit in ajutor :)
Am servit la pranz cu cartofi rantaliti si muraturi asortate.
Delicios….!!!!!
Tocmai la fix ptr pranz!!! Delicios trebuie sa fie… mai ales daca oul provine de la gaini … nestresate! :))) Bine ca suntem noi stresati!
Pupici