Pateuri cu ciocolata

 

Ingrediente: un cub aluat foietaj, ciocolata, stafide, un ou, putina faina.

Mod de preparare: se decongeleaza aluatul, se scot cu atentie bucatile de foietaj si se pun pe blatul infainat. Se aseaza o bucatica de ciocolata si stafide pe aluat, se impatureste dupa preferinta, se pensuleaza cu ou batut si se coc in cuptorul incins la temperatura medie.

 .

Se servesc simple sau pudrate cu zahar.

 

Un desert rapid si la indemana, important este sa fie foietaj in congelator :) Incercati si sigur o sa va placa.

2 comentarii la „Pateuri cu ciocolata”

  1. Ce frumoase si gustoase sunt. O reteta rapida ptr atunci cand pofticiosii vor ceva dulce. :) Nu am folosit niciodata aluat cub… este ca aluatul normal, doar ca-i taiat in bucati patrate? Pup

    1. @Simona-da este ca si cel in sul numai ca este bucati patrate, numai bune de umplut cu ce doreste sufletelul tau. Am gasit la Kaufland.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *