Ingrediente: 4 pulpe superioare de pui, cateva bucati costita afumata, 3 catei de usturoi, ulei, condimente pentru pui, sare si piper, cativa cartofi
Mod de preparare: se spala si curata pulpele, se pun intr-un bol cu o lingura de ulei si doua linguri condimente. Se amesteca si se lasa putin la frigider sa se intrepatrunda aromele.
Se curata, spala si taie felii cartofii, se pun intr-un bol impreuna cu 2 linguri de ulei, se amesteca si condimenteaza cu sare. Se pun cartofii intr-o tava unsa cu ulei (eu tapetez tava cu hartie de copt bine inmuiata in apa, stoarsa si unsa cu ulei), se aseaza pulpele printre cartofi si costita taiata felii. Se presara usturoiul tocat marunt, se mai condimenteaza putin cu sare si piper, se toarna un pahar cu apa.
Se acopera tava cu folie de aluminiu si se introduce in cuptorul incins pentru cca 40 min. Inainte cu 10-15 min se inlatura folia pentru ca friptura si cartofii sa se rumeneasca. Cand este gata, se scoate pe un platou,
se serveste cu salata si mare pofta.
Incercati, merita ;;)