Ingrediente: 5 oua, un pateu de ficat, o bucatica de unt, 2 linguri smantana, sare, piper, boia dulce
Mod de preparare: se fierb ouale tari, se lasa sa se raceasca, se decojesc si se taie in doua. Intr-un mixer se pun galbenusurile, pateul, untul si smantana, se condimenteza cu sare si piper. Se obtine o crema fina cu care se umplu albusurile de ou.
Dupa preferinta se poate adauga mustar in loc de smantana. Se aranjeaza pe platou si se orneaza dupa imaginatie si ceea ce exista prin frigider: cu frunze de patrunjel, gogosar, masline, boia.
Din pasta ramasa se pot face tartine. Un aperitiv usor de facut si la indemana oricui.
Doamne ce le poftesc…. de revelion nu am facut anul asta si tare pofta imi e ele…
Dar imi fac si eu:)
Pupici
Nici eu nu am facut de Revelion si nici de Craciun. Acum le-a venit randul, au coborat copiii de la munte si i-am asteptat cu ele proaspete. Te pup Bianca.
N-am mai mancat de mult! La Multi Ani!!! Pupici
Doamne, ce bun a fost :) Am mancat tot :P
Mai facem :)