Ingrediente: cartofi, pesmet, sare, piper, boia dulce, cimbru, ulei
Mod de preparare: se curata cartofii si se taie felii groase. Se pune o oala cu apa la fiert si se adauga sare. Cand apa fierbe se pun cartofii si se lasa la fiert pentru cca 10 minute. Se scot cu paleta intr-un castron, se stropesc cu 2 linguri de ulei si se amesteca cu atentie sa nu se striveasca. Se dau prin mixul format din pesmet, piper, boia si cimbru si se aseaza intr-o tava acoperita cu hartie. Se introduce tava in cuptorul incins si se lasa la fript 30-40 min la foc moderat. Cartofii sunt gata cand sunt rumeni.
Se servesc cu friptura, snitel sau frigarui. Din pacate nu am facut fotografii la toate etapele, dar le gasiti la Edith, de unde m-am inspirat. Multumesc.
Au iesit super ! azi gatesc dupa retele Dvs ! Multumesc pt inspiratie !
Cu mare drag.