Ingrediente: jambon afumat, carne de gulas, cartofi, ardei rosu, rosii in bulion, o ceapa mare, 2 linguri ulei, sare, piper, frunze de patrunjel
Mod de preparare: se caleste in ulei ceapa taiata julien, ardeiul feliat subtire si afumatura. Se adauga carnea taiata cuburi si foarte bine spalata. Se calesc impreuna cca 5 min, se amesteca sa nu se prinda.
…
Se toarna un litru de apa calda, se condimenteaza cu sare si piper, se pune capacul pe cratita si sa lasa sa fiarba inabusit. Intre timp se curata cartofii si se taie felii mai mari. Cand carnea este aproape fiarta se adauga cartofii, se pune capacul si se fierb la foc mic.
…
Aproape de final se adauga 2 rosii si 2 linguri de bulion din conserva. Se presara patrunjel tocat fin.
Se serveste cu salata de sfecla sau fiecare cu ce doreste.
Mmmm.. ce delicios arata! Foarte buna mancarica.. mie imi place foarte tare! Pupici