Ingrediente: file de peste (sau intreg), o ceapa rosie, un morcov, sare, piper, oregano, o lingura de ulei de masline, un pahar mic cu vin, lamaie
Mod de preparare: se spala pestele, se condimenteaza si se aseaza intr-un vas termic uns cu ulei. Se aseaza deasupra pestelui rondele de morcov, ceapa rosie si lamaie. Se toarna vinul, se acopera cu folie si se da la cuptorul preancalzit la temperatura medie.
Dupa cca 10 min cand pestele este aproape gata, se scoate folia de aluminiu si se lasa in cuptor pana se evapora vinul. Se scoate din cuptor si se serveste cu garnitura de orez, cartofi sau legume.
Ce colorat. :D
Pana vi tu azi de la servici o sa dispara … ori ce culoare. Aseara l-am ratat !
Fug si eu sa condimentez doua macrouri pentru gratar si trei macrouri le fac la cuptor ! Maine manancam peste! Si sa nu uit! Am facut ieri lasagnia cu spanac! E DELICIOASA !