Ingrediente pentru umplutura: 5 cartofi mari, 500 g ciuperci, 1 legatura ceapa verde, 1 ou, sare, piper, boia de ardei, marar verde, cascaval, 2 linguri de ulei, suc de rosii, putin unt.
Se fierb cartofii in coaja, se curata, se taie felii si se sareaza.
Mod de preparare umplutura: Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei. Se adauga ciupercile taiate cubulete si se calesc si ele pana scade toata apa lasata de ciuperci. Se bate bine oul si se adauga peste ciupercile calite si putin racite. Se amesteca pana se incorporeaza in compozitie. Se condimenteaza cu sare, piper, boia de ardei (eu am pus si putina pasta de bulion) si marar verde.
Se fierb cartofii in coaja, se curata, se taie felii si se sareaza. O forma de yena se unge cu unt, se aseaza un rand de cartofi,
un rand de ciuperci
si ultimul rand cartofi.
Deasupra se stropeste cu bulion
si se rade putin cascaval.
Se da la cuptorul incins si se tine cca 30 min la temperatura medie.
De ce oare am intrat sa mai vad ce e nou pe blogul tau fix cand imi este asa foame? si mai am si mult timp pana ajuns sa mananc ceva.
Foarte bine arata si presupun ca e si foarte gustoasa.
Pofta buna si toate cele bune.
Super buna!
Ce n-as da si eu sa am gogosari ca cei din poza. Aici gasesc doar in otet,nu murati.
Cand vi in tara sa-ti trimit un borcan?
In iulie :)
Mi se pare ciudat, dar aici nu am vazut niciodata gogosari proaspeti de cumparat. Ca as incerca eu sa pun un borcan, doua, dar nu am gasit.