Ingrediente: 150 gr branza telemea desarata, 100 gr cascaval, 3 linguri faina, 2 oua.
Mod de preparare: Branza si telemeaua se dau pe razatoarea cu gauri mici. Se amesteca cu faina si ouale. Se framanta si se tine la rece o ora. Se fac bile cat o nuca sau baghete, se dau prin pesmet si se prajesc in ulei incins. Se pot servi cu cartofi copti sau prajiti, cu salata de rosii, varza, sfecla. Se consuma si ca aperitiv fara garnitura.
Simple si gustoase! Recomand
Da, in general sunt retete simple si la indemana tuturor. Sunt din alta epoca cand nu existau atatea ingrediente. Si totusi mamele si bunicile preparau delicatese.
daca mai stau mult pe blogul asta mi se face foame :)
@Octavian-e si asta ceva! Pofta buna!
Iti multumesc ca mi-ai vizitat blogul sper sa incerci retetele,te adaug pe listuta mea de bucatarese :). O zi frumoasa iti urez !